Home

Ken je dit?

Dat tintelende, bruisende, sprankelende! Je hebt zin om de dag te beginnen, zin in het leven! Je doet de dingen die jij echt leuk, belangrijk en zinvol vindt.

Je voelt je vrij, vervuld, stralend en vrouw!
Je bent in je flow en werkt met plezier en enthousiasme aan een wensenlijst!

Ken je dit ook?
Dat zware, trage, stroperige! Je bent niet vooruit te branden en hebt nergens zin in. Je doet de dingen omdat het moet, omdat het zo hoort en omdat het van je verwacht wordt. Je bent in de greep van eindeloze te-doen-lijsten. Je verliest je koers en raakt steeds verder weg van wat er écht toe doet voor jou.

Weg flow!

Hoe kom je terug op koers?

Waarschijnlijk wil je dit weten omdat jij net als ik een levenslustige en actieve vrouw bent bij wie passie en vuur kan omslaan in een gedrevenheid waardoor ze kan opbranden. Voor ons is het belangrijk om onze passie en ons vuur te koesteren, zodat zij aangenaam blijft branden.

Bij SoulSisters volg je hiervoor workshops en coaching. De focus ligt op het contact maken met ons Hart, met onze wijsheid en met onze intuitie. Na een bezoek aan SoulSisters ga je naar huis met tips en oefeningen die je dagelijks leven kunnen verlichten en jij weer kunt stralen en sprankelen.

Bij SoulSisters beoefenen we de kunst van vrij en vrouw zijn en doen wat we écht willen, op ieder terrein in ons leven!

So Sister, be free, have fun & go with your flow!

SoulSisters.nl is powered by: RICKYROBOT