SoulSisters

Voor elke vrouw die haar Hart wil volgen.

THEMA-WORKSHOPS, TIPS, INSPIRATIE & COACHING

Ken je dit?

Dat tintelende, bruisende, sprankelende! Je hebt zin om de dag te beginnen, zin in het leven! Je voelt je vrij en verbonden, energiek en stralend, op en top jou! Je bent in je kracht en je voelt je geïnspireerd. Met plezier doe je de dingen die je belangrijk en waardevol vindt, die passen bij hoe jij wilt leven.

Ken je dit ook?

Dat zware, trage, stroperige! Je bent niet vooruit te branden en hebt nergens zin in. Je doet de dingen omdat het moet, omdat het zo hoort en omdat het van je verwacht wordt. Je bent in de greep van eindeloze te-doen-lijsten. Je verliest je flow en de verbinding met je Hart. Je raakt steeds verder van je pad af en je vergeet wat er écht toe doet.

SoulSisters helpt jou weer je Hart te volgen.

We kennen allemaal periodes in ons leven dat we ongemerkt “de weg” kwijt zijn geraakt. We zijn enigszins in de war en onzeker over onze missie in ons leven. Gelukkig weten we soms hoe we weer terug op koers kunnen komen. Maar helaas blijven onze daden bepaald door onze gewoontepatronen. We draaien in cirkeltjes en komen geen stap verder. We “verspillen” hiermee tijd en energie om te doen wat ons écht vervulling en voldoening geeft. We missen inspiratie, richting en vaardigheden om de juiste stappen te zetten.

SoulSisters biedt thema-workshops, coaching op maat, effectieve oefeningen, tips en inspiratie. Ook de struikelingen, belemmeringen en obstakels op onze weg, gebruiken we als inspiratie en stapstenen om verder te gaan op onze weg. We leren ons te openen voor de intenties en verlangens van ons Hart.  We worden nieuwsgierig naar onze inspiratie. We gebruiken hierbij al onze zintuigen. Deze ‘tools’ zullen je helpen in de drukte van de dag geïnspireerde keuzes te maken en je Hart te volgen.

Bij SoulSisters beoefenen we de kunst van leven in verbinding  met hart en ziel en doen wat we écht willen, op ieder terrein in ons leven!

Workshop

Ontdek je Verborgen Verlangens

Workshop

Vrij Vrouw Zijn

Workshop

Van Dromen naar Doen!

When Heart is open, Love will bloom, Magic will happen!

“Door de diversiteit van oefeningen, gesprekken en opdrachten heb ik een nieuwe kijk op mijzelf gekregen. Door op een andere manier naar mezelf te kijken gebeurt er bewust en onbewust, iets met je. Door het delen van gevoel, emoties en wijsheden maak je jezelf en de ander bewust van deze dingen en ontstaat er herkenning. Een nieuwe geboorte van mijzelf “

SoulSisters 2015: workshop ‘Ontdek je vrije sensuele vrouw’

“Ik vind de groep vier prachtige mensen die mij het gevoel geven “welkom te zijn en mij respecteren zoals ik ben”. Ze nemen mij serieus en behandelen mij respectvol. Maar ik heb vooral veel geleerd van hun openheid, mogen meekijken in hun gedachtegang en hun kwetsbaarheid”

SoulSisters 2015: workshop ‘Ontdek je vrije sensuele vrouw’

“Wish it, dream it & do it”

Kom, sta in het volle licht Met je engelen en demonen Je verlangens en je dromen Je schoonheid, je wijsheid Je intuïtie, je kracht Herinner je wie je ècht bent Doe wat je écht wilt doen        ...

Lees meer

Oneindig licht

Tussen hemel en aarde Sta jij, vrouw Krachtig en Blij Ben jij, vrouw Stralend en Vrij Jij, vrouw Oneindig...

Lees meer

7 + 2 =